divendres, 19 de juliol del 2013

FESTA DE COMIAT!!!!!

Ja ha arribat el nostre últim dia a Southampton. Pel matí els nostres estudiants han fet la darrera classe i després de l'estona de dinar, que ha estat una mica més llarga, a les 16 hem anat a una geladeria, on la nostra escola ens havia preparat un decorat amb globus i confeti sorpresa. Allà, al son de la música pop, tots hem estat convidats a un gelat ben formós...DELICIOUS!!!!...que ens ha anat molt bé per a refer-nos de la calor que encara fa per aquí, i més tard també ens han convidat a un refresc. Mentrestant han tingut una estona per xerrar i recordar els moments bonics i memorables d'aquesta estada tan agraïda a Anglaterra. El comiat ha continuat en una banda del parc que hi ha davant del college, amb jocs divertits d'habilitats, enginy i coneixement de la llengua anglesa. El grup guanyador dels jocs ha compartit el seu premi, unes bosses de llaminadures que han volgut repartir entre tots.
Abans de marxar cap a les cases respectives a sopar i a fer-se la maleta per demà, els hem repartit els certificats del curs d'anglès que han estat fent aquestes dues setmanes, amb la valoració dels seus professors.
Demà ens passa a recollir l'autocar a les 8.30 al college per sortir cap a Londres. Unes 3 horetes de camí, comptant amb una paradeta per arribar a la capital. Tots l'esperen en candeletes.


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada